Cím: 1174 Budapest, Erdő utca 27.

Telefonszám: +36 30 686 4967

Cím: 1174 Budapest, Erdő utca 27.

Telefonszám: +36 30 686 4967

Reklám zászló

Céges zászló

Egyedi zászló

Nemzeti lobogó
Intézményi zászló

Ajándék tervezéssel, gyors határidővel, tartós kivitelben

Rólunk

Sokévnyi tapasztalattal a hátunk mögött, kedvező áron, széles választékkal segítjük Partnereinket, legyen szó nemzeti lobogókról, intézményi, vállalati, esküvői vagy egyedi zászlókról. Segítünk eligazodni az anyagok és színkódok között, illetve örömmel adunk tanácsot Partnereinknek vásárlás előtt, hogy viharálló vagy hagyományos anyagból készült zászlót válasszanak-e.
A körültekintő eljárásnak köszönhetően a nálunk vásárolt zászlók maximalizált élettartammal szolgálják Partnereinket.

Zászló gyártási módszerek

Varrott, egyedileg nyomott vagy hímzett zászlókkal dolgozunk. Ez utóbbit kizárólag beltére ajánljuk kényes anyaga miatt.
Egyoldalas digitális textilnyomtatással dolgozunk, így az úgynevezett hátoldal tükörképes, 90%-ban átlátszó.
Ezért javasoljuk egyedi, reklámzászló igények leadásakor, hogy minimális szöveggel, és inkább képi világgal próbáljunk üzenetet átadni.

Zászló anyagok

Zászlóink anyaga 110g / m2 hurkolt poliészter, mely csapadéknak, szélnek, UV sugárzásnak jól ellenáll. Az állandó kültéri igénybevételnek jól ellenállnak, színtartóak. A zászlók szélességi mérete az optimális kihasználtságú anyagszélesség mellett egyedi méretűek is lehetnek. Minden, általunk gyártott zászló tartós kivitelben készül, a jelenkorban elérhető legnagyobb UV védelemmel láttuk el őket. A mostani UV erőssége extrém terhelés a zászlóknak, ezért fontos körültekintően eljárni az anyag kiválasztásakor. Extrém időjárási körülmények közé speciális viharálló zászlóanyagunkat javasoljuk.

Küldje el számunkra egyedi grafikáját, és a megrendeléstől számított 3-8 munkanapon belül már Önnél is lehet a kiválasztott zászló.

Kérje egyedi ajánlatunkat, vagy kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Referenciák

Törekszünk az egyszerűségre, a hatékony és gyors megoldásokra, reméljük, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!
18 év alatt nem tudunk olyan szektort mondani, ahonnan ne lenne vásárlónk, ipari szegmens, kereskedelmi szféra, kkv szektor vagy nagyvállalati vonal, ugyanúgy megjelennek Vevőink között, mint alapítványok, sőt még az állatkertek is, vagy az Ön kedvenc gyorséttermei.

Zászló garanciális feltételek

A Polikov garancia lényege, hogy (jogszabályi kötelezettség nélkül) kültéri zászlóinkra 6 hónapos garanciát vállalunk az akadálymentes kihelyezés és
átlagos időjárási körülmények feltételei mellett:
• Az akadálymentes kihelyezés lényege, hogy a felvont zászlók, úgy legyenek felvonva, hogy azok nem érintkezhetnek egymással, faággal,
kerítéssel, semmilyen vezetékkel és egyéb idegen tárggyal.
• Átlagosnak tekintjük az utóbbi években drasztikusan megnövekedett mértékű UV sugárzást, esőt, havas esőt és a legfeljebb közepes erejű
(50 km/h) szélsebességet.
Amennyiben a fent leírt kihelyezési és időjárási körülmények ellenére kültéri zászlóinkon szakadás keletkezne (maximum 15 cm), abban az esetben
zászlóinkat ingyenesen, garanciálisan kijavítjuk. A garancia további feltétele, hogy a vevő a hiba észrevételekor azonnal jelezze számunkra írásban (képekkel csatolva) és vonja le a zászlót.
Hosszabb szakadás esetén, amennyiben nem javítható új zászló vásárlása indokolt. Ilyenkor egyedileg elbírált időarányos árkedvezményt tudunk biztosítani az új zászlók árából.

Kérje ajánlatunkat

  •  

Gyakori kérdések

Mire jó a zászlórúd?
A Polikov zászlórudak azt a célt szolgálják, hogy az Ön zászlóját minél magasabbra és látványosabban kiemeljék a tömegből. A legkisebb méretű, elérhető zászlórúd 4m magas a legnagyobb pedig 12m.
Mi a különbség a zászlórúd és a zászlónyél között?
A nálunk kapható zászlórudak poliészterből és alumíniumból készülnek. Rögzítésük a talajban betonozással, vagy az általunk előállított mobil talpak segítségével történik. A legkisebb zászlórúd 4m-es, míg a legmagasabb 12m. Rendkívül időtálló termék.
A poliészter zászlórudak nem teleszkóposak*, tartósságukat épp az adja, hogy „egy anyagból öntjük” őket, nem pedig darabokra szerelhetőek.
*Teleszkópos rudaink is elérhetőek 4 és 6 méter magasságig.
Ezzel szemben a zászlónyelek 1 és 2,5 m-es hossz között kaphatóak. Fából vagy műanyagból készülnek, és leggyakrabban intézmények homlokzatán találkozhatunk velük. Átmérőjük 26mm, gyakran ezeket a nyeleket láthatjuk állami ünnepségek alkalmával is a hivatalos szervek kezében tartva.
Mekkora zászlórúdra van szükségem?
Vásárlás előtt két opció merülhet fel.
1. Már rendelkezik a zászlóval. Ebben az esetben a zászlórúd magasságát általánosan úgy kapjuk meg, hogy a zászló hosszának kétszeresét vesszük. Azaz egy 1m széles és 4m hosszú álló formátumú zászlóhoz 8m-es zászlórúd ideális.
2. Nem rendelkeznek zászlóval vagy korábbi rúddal. Ilyenkor figyelembe kell venni, hogy a felállítani kívánt méretű zászlórúd ne ütközzön akadályokba. Úgy mint, faágak, villanyvezetékek, szerelés és ledöntés előtt ne akadályozzon közúti forgalmat.
Bátran kérje szakértőink tanácsát a zászlórúd magasságát és elhelyezését illetően.
Tartókarral vagy tartókar nélkül?
Szélcsendes övezetben tartókarral, szeles övezetbe tartókar nélkül javasoljuk a terméket.
Egyedi, céges zászlók esetén mindig a tartókaros verziót ajánljuk, hiszen a cég logója ebben az esetben mindig látszik és jól kivehető szélerősségtől függetlenül.
A tartókar a zászlórúd méretétől függően 1-1,5 méter hosszú, 26mm vastag cső, amely a rúd tetejénél merőleges, azaz egy L-alakot zár be a zászlórúddal.
Ez az alkatrész lehetővé teszi, hogy a zászlóra varrt bújtató segítségével a zászlónkat a tartókaron és a rúdon is rögzítsük több ponton, így biztosítva a folyamatos szabad rálátást.
Zsinórral vagy zsinór nélkül?
Amennyiben Ön gyakran szeretne zászlót cserélni, úgy zsinóros verziót javaslunk, hogy könnyedén tudja leengedni és felvonni a zászlót.
Ha Ön ritkábban cserél zászlót, úgy a zsinór nélküli kivitel is megfelelő, hiszen a zászlórúd ledöntésével is cserélhető a zászló.
A komfort tekintetében azonban mindenképpen a zsinóros kivitelt javasoljuk.
Milyen rudat válasszak, ha szélcsendes övezetbe telepíteném a zászlórudat?
Ebben az esetben a tartókaros kivitel javasolt, hiszen a zászló szélcsend esetén teljesen látszik.
Mi a különbség az alumínium és a poliészter termékek között?
Minőséget, tartósságot és az általunk nyújtott garanciát tekintve semmi. Poliészter termékeink festés nélkül a RAL 9010-es kódhoz, míg az alumínium zászlórudak a RAL 9006-os kódhoz állnak legközelebb alapszíneikben.
Festhető-e a zászlórúd?
Igen, szinte bármilyen színre!
Zászlórudjainkat nem utólag, hanem a gyártási folyamat során festjük annak érdekében, hogy garantálni tudjuk a színtartósságot.
Azonban fontos tudni, hogy sorozatgyártást kizárólag 30 db-os megrendelés felett tudunk vállalni. Egyéb esetben 1-1 terméknél a festés átfutási ideje jelentősen meghosszabbodhat.
Kérjük minden esetben egyeztesse munkatársainkat a színkódokat és gyártási határidőket.
Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt terméket?
Közép-Európa legnagyobb zászlórúd raktárkészletével rendelkezünk, így a 2-5 napos szerelési időt leszámítva a zászlórudak esetében, gyakorlatilag azonnal ki tudjuk szolgálni megrendelőinket.
Amennyiben csupán kiegészítő alkatrészt vásárolnának, azok azonnal elvihetőek raktárkészletről nyitvatartási időben.
Kérjük mielőtt betér hozzánk, ellenőrizze nyitvatartási időnket!
Hogyan válasszam ki a zászlórúd helyét?
Kiválasztáskor az alábbi szempontokat kell figyelembe vennie:
• a zászlórúd és a zászló ne ütközzön akadályba (vezetékek, ágak, házfal, kerítés)
• mivel betonozással telepíthető, a kiválasztott helyen ne fusson közmű vezeték
• megfelelő és maximális láthatóságra törekedjen a zászló kapcsán
• amennyiben több zászlórudat szeretne telepíteni, fontos az egymástól való szükséges távolság és az esztétikai egyvonalúság meghatározása
Keresse kollégáinkat a pontos telepítési információkért, trükkökért.
Hogyan tudom a zászlórudat telepíteni?

A zászlórúd telepítéséhez egy kb. 100cm mély és 50cm átmérőjű gödröt kell ásni. A menetes orsókat a zsanéros alaplappal kell lebetonozni úgy, hogy az alaplap fölött a menetes szár 75 mm legyen.
A beton megkötését követően (nagyjából 1 hét) állítható fel a zászlórúd a zsanéros alaptestre.

IDE KATTINTVA letölthető a pontos, képpel illusztrált leírás a telepítéshez.

Hogyan tudom szállítani a zászlórudat?
A zászlórudak mérete megegyezik a szállítási méretükkel, azaz nem összehajthatóak, nem teleszkóposak, „egy anyagból öntöttek”.
Szállításkor a KRESZ szabályai és az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer működéséről szóló 5/2015. (II. 27.) NGM rendelet szabályai az irányadóak.

Kérjen tőlünk ajánlatot szállításra!

Mennyibe kerül a szállítás?
Az egyedi szállítási költség kalkulálásához kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk emailben vagy telefonon!
Mit jelent a 10 év garancia?
Zászlórudjainkra a törvényi előíráson túl, 10 éves törési, önkéntes jótállást vállalunk, amennyiben gyártási meghibásodás következik be, míg alkatrészinkre 1 év a garanciális idő.
Helytelen használat vagy telepítés esetén, a vonatkozó törvényben meghatározott szabályok irányadóak.
Mit tegyek viharos időjárás esetén?
Viharos időjárás esetén vonjuk le a zászlónkat 50 km/ óra szélsebesség felett a zászlórúd, azok alkatrészei és a zászló megóvása érdekében.
Mit tegyek viharos időjárás esetén?
Viharos időjárás esetén vonjuk le a zászlónkat 50 km/ óra szélsebesség felett a zászlórúd, azok alkatrészei és a zászló megóvása érdekében.