Cím: 1174 Budapest, Erdő utca 27.

Telefonszám: +36 30 686 4967

Cím: 1174 Budapest, Erdő utca 27.

Telefonszám: +36 30 686 4967

Filozófiánk

Munkánk során törekszünk arra, hogy a professzionális kiszolgálás mellett, gyorsaságunkkal és rugalmasságunkkal segítsük partnereinket.

Kizárólag olyan termékeket forgalmazunk, illetve gyártunk, amelyek megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is. 

Fontosnak tartjuk, hogy cégünk 2002 óta a magyar piac stabil szereplője; az általunk vállalt garancia valódi értéket és biztonságot nyújt partnereink számára. Az egyedi kéréseket és megrendeléseket minden esetben a tőlünk megszokott rugalmassággal kezeljük, és törekszünk ügyfeleink kéréseit a leggyorsabban megvalósítani.

Ajánlatkérés

  •  

Vevőink ezért (is) szeretnek velünk dolgozni

Barátságos és segítőkész kiszolgálás:
Tudjuk, hogy nem egyszerű a választás. Ön tudja, hogy mi a célja, és mi segítünk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást. Mondja el, mit szeretne elérni és mi sok éves tapasztalatunkkal segítünk a döntésben, vázolva az egyes megoldások előnyeit és hátrányait. Fontos számunkra az Ön elégedettsége, tegyen minket próbára.
Egyedi igények kiszolgálása:
Van, amikor egyedi igényeknek kell megfelelnünk, ezeket a pillanatokat keressük igazán. Gyártási és kivitelezési gyakorlatunk lehetőséget nyújt egyedi megrendelések kiszolgálására is. Merjen nagyot álmodni, és ha valaki, akkor mi megvalósítjuk!
Tervezés:
Nem kell mindenhez értenie, mi segítünk. Ha van elképzelése, akkor grafikusunk vagy termék tervezőnk segít átültetni a gondolatait valóságba. Törekszünk rá, hogy Ön azt kapja, amit elképzelt.
Határidők betartása:
Ha megígértük, akkor úgy lesz. Legyen az rendezvény, átadási ceremónia vagy esküvő, mi időben és a tőlünk megszokott maximális odafigyeléssel, időben teljesítünk.
Minőség garancia:
Az általunk gyártott vagy forgalmazott termékek megbízható és jó minőségéért kezeskedünk. A törvényi előíráson felül is garanciát vállalunk, mert az Ön elégedettsége a mi sikerünk záloga.
Ár garancia:
Rejtett költségektől nem kell tartani. Amikor ajánlatot kér tőlünk, akkor a lehető legnagyobb odafigyeléssel kikérdezzük Önt az igényeiről és a pontos részletekről, hogy olyan ajánlatot kapjon, ami mindenre kiterjed. Amit elvállalunk, az teljesítjük, kifogás és plusz költségek nélkül.

Telefonszám

+36 30 686 4967

Hétfő – Csütörtök:
8:00 – 16:00

Péntek:
8:00 – 15:00

Kövess minket Facebookon

Akik már velünk dolgoztak