Cím: 1174 Budapest, Erdő utca 27.

Telefonszám: +36 30 686 4967

Cím: 1174 Budapest, Erdő utca 27.

Telefonszám: +36 30 686 4967

Ne tapogatódzón tovább a sötétben!

Elege van már a villanyszámlák fizetéséből?
Elérkezettnek látja az időt, hogy megvilágítsa a környezetét, ráadásul gyors és egyszerű megoldással?
Legyen szó akár közterület, park, telephely, magánkert vagy egyéb területről?
Mindezt hálózat kiépítése nélkül? Igen?
Ne habozzon tovább és tekintse meg az innovatív ’szigetüzemű’ napelemes megoldásainkat, amelyek megoldást nyújtanak Önnek télen, nyáron, tavasszal és ősszel, az év minden napján.

Az egyedülálló lámpáktól kezdve, a komplett rendszerekig mindenben segítünk, akár napi 30-40 db napelemes oszlop telepítésével.

Lámpaoszlopaink többféle aljzattal rendelkeznek, melynek köszönhetően könnyedén tudunk alkalmazkodni a terület sajátosságaihoz, legyen szó dönthető, talajcsavaros, beásott vagy betonozható talpcsavaros telepítésről.

Napelemes lámpák esetén mindenki bonyolult rendszerű, nem esztétikus, külön álló napelemmel rendelkező világító testekre gondol. Engedje meg nekünk, hogy erre rácáfoljunk és bemutassuk a minőségi, komplex és nem utolsó sorban esztétikus napelemes lámpáinkat.

Miért válassza a napelemes megoldást?

  • Akár 10 napi tartalék 1 teljes feltöltéssel
  • Innovatív, modern design a lámpába beépített napelemnek köszönhetően
  • Professzionálisan kikalkulált fényszórás, fényeloszlás
  • Nagy ellenállású laminált üveg panelből készül a napelem
  • Lítium-ion akkumulátorokkal rendelkezik
  • 5 m feletti mozgásérzékelő (PIR) látótávolság
  • Minőségi gyártás -> 3 év teljeskörű garancia

Napelemes megoldásaink:

A beépített akkumulátoroknak köszönhetően akár 7 – 10 napi tartalékot is tudnak képezni, ezért az esős, felhős időszakokban is fényárban úszhatunk. Ezek a feltételek elengedhetetlenek köztereken, úgy mint gyalogátkelőhelyeknél, parkolókban, utcákon, tereken, sétányokon vagy parkokban, magánterületeken, telephelyeken stb.

Fontos tényező még a telepítéssel járó munkálatok és költségek, amelyek a beépített akkumulátoroknak és napaelemeknek köszönhetően a töredékére csökkennek, mintha külön hálózatot kellene kiépíteni.

A biztonsági szempontokat szem előtt tartva, nem fognak kábelek futni az oszlopok között a földön, föld alatt vagy a levegőben, hanem minden szükséges szerelék megtalálható az oszlopon belül és a lámpákba beépítve. A világító testekbe kérés esetén riasztó is beépíthető!

Amennyiben úgy érzi, hogy szükség lenne világításfejlesztésre az Ön(ök) területén, városában, településén stb. bátran keressen minket a megadott elérhetőségeinken, és segítünk közösen megtalálni a legjobb megoldást, akár önkormányzati hozzájárulással vagy támogatásból is.

Referenciák

Törekszünk az egyszerűségre, a hatékony és gyors megoldásokra, reméljük, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!
18 év alatt nem tudunk olyan szektort mondani, ahonnan ne lenne vásárlónk, ipari szegmens, kereskedelmi szféra, kkv szektor vagy nagyvállalati vonal, ugyanúgy megjelennek Vevőink között, mint alapítványok, sőt még az állatkertek is, vagy az Ön kedvenc gyorséttermei.
  •